Bel mij terug

Contact

Outplacement Beverwijk

U zoekt een gespecialiseerd outplacementbureau in de regio Beverwijk? Als full service outplacementbureau helpt Enroute werknemers bij het vinden van een passende nieuwe baan. Wij zijn gevestigd in o.a. Beverwijk en actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast onze volledige individuele (maatwerk) trajecten voor werknemers en groepsoutplacement helpen wij ook met deeltrajecten zoals beroepsoriëntatie, jobhunting of een sollicitatietraining.

Wanneer outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden als gevolg van een reorganisatie, bij een onoplosbaar arbeidsconflict of als iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière. Bij een gedwongen, onvrijwillig vertrek krijgt een werknemer vaak de mogelijkheid te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in het laatste geval goed naar het arbeidsverleden en de actuele situatie op de arbeidsmarkt. Zeker als de arbeidsmarkt krapper is of leeftijd een rol kan spelen, kan goede begeleiding uw kans op succes aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Beverwijk

Wilt u zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door Enroute? Dan kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Vanaf de start krijgt u één vaste consultant die u adviseert en ondersteunt tijdens alle verschillende stappen van het outplacementtraject. Tijdens het intakegesprek kijken we welke interventies nodig zijn en waar u precies ondersteuning nodig heeft.

Samen inventariseren wij uw carrière wensen, competenties, talenten en kwaliteiten. Daarvoor hebben wij ook uiteenlopende (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis, jarenlange ervaring en onze regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de regionale arbeidsmarkten. Door het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een passende nieuwe baan flink vergroot.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een (vrijblijvende) afspraak maken in Beverwijk? Neem dan contact op via beverwijk@enroutebv.nl of bel 023-5299453.

Ons adres in Beverwijk:
Schieland 18
1948 RM Beverwijk

Outplacement diensten in Beverwijk

Ons bureau heeft verschillende diensten in huis voor outplacement. Hieronder vindt u meer informatie.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart