Contact

Loopbaancoaching Haarlem

Bent u op zoek naar een loopbaancoach of een bureau voor loopbaanadvies in Haarlem? Welkom bij Enroute! Als full service bureau voor loopbaancoaching, re-integratie en outplacement helpen wij werknemers en werkgevers bij hun uitdagingen. Onze loopbaancoaches helpen werknemers om hun drijfveren, competenties en motivatie scherp te krijgen. Dit kan gebruikt worden om beter te functioneren, voor het vergroten van zelfvertrouwen of om nieuwe mogelijkheden te ontdekken op de arbeidsmarkt.

Loopbaancoach Haarlem

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar uw baan, de werkomgeving en uw ontwikkeling. Bevalt het nog? Bent u voldoende bezig met uw ontplooiing? Wat vindt u belangrijk? Waar wilt u heen en hoe wilt u daar komen? Onze loopbaancoach helpt werknemers in de regio Haarlem om hier bewust en doelgericht mee om te gaan. Zo krijgt u beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijke ontwikkelpunten. Daarmee blijft u gericht werken aan uw loopbaan in de bestaande of een nieuwe werkomgeving.

Loopbaanadvies in verschillende soorten

Enroute stemt loopbaanadvies af op de individuele behoeften van iedere werknemer. Daarom hebben wij verschillende soorten loopbaancoaching beschikbaar, altijd met ruimte voor persoonlijk maatwerk. Dus welk pakket u ook kiest, onze ervaren loopbaancoach geeft altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken. Uw eigen specifieke situatie en doelen staan daarbij centraal. Het blijft immers mensenwerk. Dat is maatwerk. Ook worden bij loopbaancoaching opdrachten, oefeningen en tests gemaakt om zelfinzicht te vergroten. Onze loopbaancoach helpt bovendien bij het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties.

Impuls

 

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

 

Meer informatie

 

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

 

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

 

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

 

Meer informatie

 

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Talentontwikkeling
 • Beroepskeuze
 • Loopbaanoriëntatie
 • Burn-out & stress
 • Werk & privé balans

 

Traject aanvragen

Effect

 

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

 

Meer informatie

 

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Een nieuwe baan
 • Het ‘roer om’
 • Burn-out of stress
 • Executive coaching

 

Traject aanvragen

Wil je weten of het klikt?

Neem contact op voor een gratis klik-gesprek!Plan een vrijblijvend gesprek

Van brede coaching tot stress of burn-out

Er zijn zeer uiteenlopende aanleidingen om een traject voor loopbaancoaching te volgen. Voor algemene loopbaanoriëntatie, voor specifieke vraagstukken of bijvoorbeeld wanneer sprake is van veel stress of een burn-out.

Ervaren loopbaancoaches en meer

Enroute is een fullservicebureau voor re-integratie, outplacement en loopbaanadvies. Met onze focus op deze specialismen realiseren wij samen met werkgevers en werknemers de beste resultaten. U vindt bij ons alle voordelen van een compact bureau (korte lijnen, persoonlijk, proactief), gecombineerd met hoge deskundigheid en veel ervaring (sinds 1996). Wij werken altijd met grote betrokkenheid, daadkracht en veel aandacht voor persoonlijke behoeften.

Meer weten over loopbaancoaching in Haarlem?

Wilt u meer weten over loopbaanadvies of de inzet van een loopbaancoach? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. E-mail naar haarlem@enroutebv.nl of bel (023) 529 9453.

Relevante andere diensten in Haarlem

 1. Outplacement Haarlem
 2. Re-integratie Haarlem
 3. Burn-out coach Haarlem
 4. Studiekeuze advies Haarlem

Op zoek naar loopbaanadvies dat bij u past?
Kies een van onze pakketten

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart