Bel mij terug

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching met aantoonbare resultaten voor uw medewerkers en uw organisatie. 

Vrijblijvend gesprek

 

Coaching voor medewerkers

Gratis offerte

Bij Enroute vinden we aantoonbare resultaten voor uw organisatie belangrijk. Wij zorgen ervoor dat loopbaancoaching niet alleen effect heeft op uw medewerker maar ook op hun leidinggevenden en op de organisatie als geheel.

Loopbaancoaching voor medewerkers

Loopbaancoaching met aantoonbare resultaten voor uw medewerkers en uw organisatie. Sterke medewerkers kijken regelmatig kritisch naar hun baan, werkomgeving en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat zij plezier houden in hun werk. Zij ontwikkelen zich voortdurend en zetten stappen om verder te komen. Eigenlijk zouden al uw medewerkers dat moeten doen. Zo blijven zij duurzaam inzetbaar en behouden zij een goede positie op de arbeidsmarkt. Dit is goed voor hun gezondheid en die van uw organisatie.

Aantoonbaar resultaat

Bij Enroute vinden we aantoonbare resultaten voor uw organisatie belangrijk. Wij zorgen ervoor dat loopbaancoaching niet alleen effect heeft op uw medewerker maar ook op hun leidinggevenden en op de organisatie als geheel.

Altijd een aanpak die bij u past

Door uw medewerkers te stimuleren actief stil te staan bij hun loopbaan, helpt u hen bewust in het werk te blijven staan. Zo draagt u ertoe bij dat de juiste persoon op de juiste plek zit binnen uw organisatie. Bovendien helpt u ontevreden werknemers zelf in actie te komen om hun situatie te verbeteren. Welke pakket u ook kiest, onze ervaren loopbaancoaches geven altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken.

Loopbaanpakketten

Impuls

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

Meer informatie

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

Meer informatie

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Talentontwikkeling
 • Beroepskeuze
 • Loopbaanoriëntatie
 • Burn-out & stress
 • Werk & privé balans
Traject aanvragen

Effect

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

Meer informatie

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Een nieuwe baan
 • Het ‘roer om’
 • Burn-out of stress
 • Executive coaching
Traject aanvragen

Een loopbaancoach van Enroute

Enroute staat voor een persoonlijke aanpak. Daarom is elk loopbaantraject uniek. Onze begeleiding wordt afgestemd op het vraagstuk van de medewerker. De medewerker wordt begeleid door een vaste coach en het traject wordt samengesteld op basis van zijn of haar behoefte. Enroute biedt daarbij desgewenst de inzet van een professioneel instrumentarium met diverse tests (beroepskeuze, talenten, competenties, arbeidsmarktkansen, etc.). Het traject bestaat in principe uit 3, 7 of 10 gesprekken, afhankelijk van het pakket dat u kiest.

Loopbaancoaching bij de volgende vraagstukken

Een loopbaancoach van Enroute kan begeleiding bieden bij verschillende vraagstukken, bijvoorbeeld:

 • Uw medewerker zit niet lekker op zijn of haar plek
  Geeft de functie uw medewerker geen voldoening? En is onduidelijk wat een goede volgende stap is? Onze loopbaancoach helpt uw medewerker met een doelgerichte aanpak. Een belangrijk onderdeel van het traject is het zelfonderzoek. De medewerker vindt het antwoorde op de vragen: Wie ben ik? Waar ligt mijn toegevoegde waarde? En wat wil ik? Als dat helder is, wordt ook duidelijk in welke richting de medewerker het moet zoeken en wat er eventueel nog nodig is om die weg in te slaan.

 • Uw medewerker wordt ontslagen
  Het verlies van werk zorgt ervoor dat uw medewerker ineens met een nieuwe realiteit te maken krijgt. Hij of zij moet op zoek naar een nieuwe baan. Een loopbaancoach helpt de medewerker bij het bepalen van een strategie om weer zelfverzekerd de arbeidsmarkt op te gaan. Enroute biedt deze ondersteuning ook in de vorm van outplacement.

 • Uw medewerker wil doorgroeien
  De medewerker vindt het werk nog leuk en interessant maar is toe aan een volgende stap en meer uitdaging. Onze loopbaancoach helpt de medewerker eerst bij het versterken van het zelfinzicht: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn competenties en drijfveren? Daarnaast onderzoekt de medewerker samen met de coach waar de kansen liggen. Is er nog een opleiding of training nodig? Of is de medewerker al klaar om te gaan solliciteren?

 • Uw medewerker heeft last van vermoeidheid, stress en burn-out klachten
  Heeft de medewerker last van vermoeidheid, stress en/of burn-out klachten? En daardoor onvoldoende energie om goed te functioneren? Ook voor stress en burn-out coaching kunt u een loopbaancoach inzetten. De coaching richt zich dan vooral op herstel, zodat de medewerker weer genoeg energie heeft om normaal te functioneren. Daarnaast nemen we de werksituatie onder de loep om te zien op welke manier er verbetering aangebracht kan worden. Zijn een paar aanpassingen voldoende? Of moet de medewerker op zoek naar iets nieuws?

 • En nog meer
  Bovengenoemde voorbeelden zijn niet de enige vragen waarmee medewerkers terecht kunnen bij een loopbaancoach van Enroute. Ook de volgende vragen passen in een loopbaantraject:
  • Wie ben ik, Wat kan ik en wat wil ik?
  • Wat voor werkgever past bij mij?
  • Welke rol past bij mij?
  • Welke volgende stap kan ik zetten in mijn carrière?
  • Op welke manier kan ik mij blijven ontwikkelen?
  • Hoe haal ik meer plezier en energie uit mijn werk?
  • Hoe en waar kan ik mijn talenten het beste inzetten?

Wat kost een loopbaantraject bij Enroute?

Een traject kost tussen € 600 en € 2.500, afhankelijk van het pakket dat gekozen wordt.

Wat doet een loopbaancoach?

Bent u op zoek naar meer informatie over de toegevoegde waarde van een loopbaancoach voor uw organisatie? We hebben er een blog over. Lees verder!

Op zoek naar coachpartner?
Neem dan contact op!

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart