Contact

Outplacement Amstelveen

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in Amstelveen? Als specialist in outplacement heeft Enroute alles in huis om werknemers te helpen bij het vinden van een passende nieuwe baan. Naast complete individuele trajecten en groepstrajecten bieden wij losse modules aan, zoals jobhunting, beroepenoriëntatie en sollicitatietraining.

Outplacement: wanneer en waarom?

Outplacement wordt vaak aangeboden bij een reorganisatie of wanneer een werknemer vastloopt in zijn carrière. Maar ook als er sprake is van een arbeidsconflict kan een outplacementtraject worden ingezet. Bij gedwongen (onvrijwillig) vertrek kunnen werknemers de mogelijkheid aangeboden krijgen om te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Soms is het verstandiger om te kiezen voor outplacement dan voor geld. Bijvoorbeeld als de kans op het vinden van passend werk negatief wordt beïnvloed door factoren als arbeidsverleden, leeftijd en de actuele stand van de arbeidsmarkt. In zulke gevallen zal begeleiding door een outplacementexpert de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Hoe werkt outplacement bij Enroute in Amstelveen?

Kiest u voor begeleiding, advies en/of ondersteuning door Enroute in Amstelveen? Dan kiest u voor een outplacementbureau met een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Vanaf de start heeft u één vaste contactpersoon. Dat is prettig en duidelijk. Onze coach/adviseur ondersteunt u gedurende het gehele traject.

Tijdens de intake wordt duidelijk welke interventies nodig zijn en op welke gebieden u ondersteuning kunt gebruiken. Samen met uw coach/adviseur inventariseert u uw kwaliteiten, talenten, carrièrewensen en competenties. Hiervoor bieden wij diverse (persoonlijke) trainingen aan. Dankzij onze kennis en ervaring kennen wij de arbeidsmarkt in en rondom Amstelveen. Door ons uitgebreide netwerk en unieke vacaturezoeksysteem nemen uw kansen op het vinden van een geschikte nieuwe baan flink toe.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Enroute Amstelveen, onze outplacement diensten

Ons outplacementbureau in Amstelveen biedt diverse diensten aan. Hieronder kunt u meer lezen over maatwerktrajecten, groepsoutplacement en sollicitatietrainingen door Enroute in de regio Amstelveen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een (vrijblijvende) afspraak maken in Amstelveen? Neem dan contact met ons op.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart