Contact

Outplacement Almere

Enroute is een full-service outplacementbureau, actief in de regio’s Noord-Holland (o.a. Almere), Zuid-Holland en Utrecht. Naast groeps- en individuele trajecten op maat biedt Enroute losse interventies aan zoals beroepenoriëntatie, jobunting en sollicitatietraining.

Wanneer wordt outplacement ingezet?

Outplacement wordt meestal door werkgevers aangeboden in verband met een reorganisatie, arbeidsconflict of wanneer een werknemer vastloopt in zijn carrière. Bij gedwongen en onvrijwillig vertrek krijgen werknemers in veel gevallen de mogelijkheid om te kiezen tussen een outplacement traject of geld. Vooral wanneer de kans op werk negatief beïnvloed wordt door factoren, zoals een krappe arbeidsmarkt of een hoge leeftijd van de werknemer, kan een outplacementtraject de kansen op de arbeidsmarkt behoorlijk vergroten.

Wat kan Enroute in Almere voor u betekenen?

Als u zich door Enroute laat begeleiden, adviseren en te ondersteunen, dan mag u rekenen op een persoonlijke benadering en individuele aanpak. Vanaf de start van het outplacementtraject krijgt u een vaste coach toegewezen die u adviseert en ondersteunt gedurende het gehele traject. Tijdens het intakegesprek met uw coach zal duidelijk worden welke stappen nodig zijn en waar uw ondersteuningsbehoefte ligt. Samen met uw coach/adviseur inventariseert u uw carrièrewensen, talenten, competenties, en kwaliteiten.

Uw coach biedt waar passend maatwerktrainingen aan die passen bij uw persoonlijke situatie. Dankzij ons uitgebreide netwerk en ons eigen vacaturezoeksysteem wordt uw kans op het vinden van een geschikte baan bovendien nog verder vergroot. Bij Enroute kennen we de arbeidsmarkt goed, ook in en nabij Almere. U plukt tijdens uw outplacementtraject de vruchten van onze jarenlange ervaring en kennis.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Enroute Almere, outplacement diensten

Ons outplacementbureau in Almere biedt een aantal diensten aan. Hieronder vindt u meer informatie over maatwerktrajecten, groepsoutplacement en sollicitatietrainingen door Enroute in de regio Almere.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Enroute of vrijblijvend een afspraak maken in Almere? Neem dan contact met ons op.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart