Bel mij terug

Contact

Re-integratie Purmerend

Enroute is een full service re-integratiebureau, operatief in de Randstand, waaronder in Purmerend. Bent u op zoek naar een gecertificeerd en ervaren re-integratiebureau voor uw zieke werknemer in Purmerend? Wij hebben de kennis en ervaring om voor u een goed re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratie in het tweede spoor. Naast spoor 2 re-integratie verzorgt Enroute ook spoor 3 re-integratie, re-integratietrajecten vanuit het UWV en jobcoaching.

Re-integratie tweede spoor Purmerend

Enroute verzorgt succesvolle re-integratietrajecten voor werkgevers in Purmerend. Wij helpen werkgever en werknemer bij het nakomen van hun re-integratieverplichting tijdens ziekte. Als bij langdurige ziekte van de werknemer herplaatsing binnen de eigen organisatie niet mogelijk is, zijn zowel werkgever als werknemer verplicht zich in te spannen voor re-integratie bij een andere werkgever. Deze verplichting komt voort uit de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). Re-integratie bij een andere werkgever wordt re-integratie in het tweede spoor genoemd. UWV beoordeelt bij een WIA aanvraag of werkgever en werknemer aan hun verplichtingen hebben voldaan.

Re-integratiebureau Enroute Purmerend

Enroute helpt werkgevers in Purmerend met re-integratietrajecten in het tweede spoor. Werkgevers doen er goed aan om het tweede spoor uiterlijk in te zetten na één jaar ziekte. Wordt het 2e spoor laat ingezet dan is de kans aanwezig dat UWV een loonsanctie oplegt. Als gespecialiseerd re-integratiebureau ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij hun re-integratie verplichtingen. Met veel kennis en praktijkervaring leggen wij de basis voor een geslaagd traject. De persoonlijke begeleiding van werknemers naar duurzaam passend werk staat daarbij voorop.

Onze ervaring als gespecialiseerd re-integratiebureau maakt het verschil

Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in de re-integratie van zieke werknemers. Wij bouwen continu kennis en ervaring op. Daardoor leveren wij een belangrijke bijdrage aan de succesvolle re-integratie van zieke werknemers. Wij helpen werkgevers de re-integratie mogelijkheden goed te benutten en voorkomen dat valkuilen over het hoofd worden gezien.

Enroute werkt voor uiteenlopende organisaties in de Randstad in alle sectoren. Buiten Purmerend vindt u Enroute ook in andere plaatsen, zoals Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden en Rotterdam.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

U kiest bij Enroute in Purmerend voor:

  1. Succes door snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Dossiercheck door arbeidsdeskundigen
  3. Spreeklocatie in de regio van de werknemer
  4. Vrijblijvend gesprek vooraf als oriënterende kennismaking
  5. Een uitgebreid gesprek voor de intake (met verslaglegging)
  6. Persoonlijke begeleiding door ervaren trajectbegeleiders
  7. Iedere twee weken live contact met vaste trajectbegeleiders
  8. Gratis toegang tot slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  9. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag (incl. bezoek aan UWV)

U kunt bij Enroute terecht voor verschillende re-integratie diensten in Purmerend. Onderstaand een overzicht.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart