Contact

Outplacement Rotterdam

Enroute is een full-service outplacementbureau en is actief in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland (o.a. Rotterdam), en Utrecht. Naast volledige groeps- of individuele (maatwerk) trajecten biedt Enroute de mogelijkheid van deelinterventies (o.a. beroepenoriëntatie, jobhunting en sollicitatietraining).

Wanneer outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden als gevolg van een reorganisatie, onoplosbaar arbeidsconflict of wanneer een werknemer vastloopt in zijn carrière. Bij gedwongen en onvrijwillig vertrek krijgt de werknemer meestal de mogelijkheid om te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Juist wanneer de arbeidsmarkt krap is en leeftijd een rol speelt kan een outplacementtraject de kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer


Wat kan Enroute in Rotterdam voor u betekenen?

Als u besluit zich te laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door Enroute, dan kiest u voor een persoonlijke benadering en individuele aanpak. Vanaf de start van het outplacementtraject heeft u één vaste coach die u adviseert en ondersteunt tijdens de verschillende fasen van het traject. Tijdens het intakegesprek blijkt wat er nodig is en waar u precies ondersteuning bij nodig heeft. Zo bekijken wij samen uw carrièrewensen, talenten, competenties en kwaliteiten.

Lees verder over onze aanpak op de pagina 'Werkwijze bij outplacement traject'.

Wij bieden diverse (persoonlijke) trainingen aan. Door jarenlange ervaring en kennis kent Enroute de huidige arbeidsmarkt goed. Door het uitgebreide netwerk van onze recruiters en met behulp van ons eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen aanzienlijk vergroot bij het vinden van een passende baan.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een (vrijblijvende) afspraak maken in Rotterdam? Neem dan contact op via rotterdam@enroutebv.nl of bel 023-5299453.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart