Wie is Enroute?

Wij zijn een betrokken fullservice verzuim en re-integratiespecialist voor werkgevers en werknemers in West-Nederland.

Vrijblijvend gesprek

 

Plezier in werk sinds 1996

Al sinds 1996 zijn we actief als full service verzuim, re-integratie en outplacementbureau en zetten wij ons dagelijks in om te zorgen dat mensen snel weer met plezier aan de slag kunnen. Ook zorgen wij voor het voorkomen van en besparen op onnodige (en vaak onbekende) kosten door ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Hier geloven wij in

Organisaties die rekening houden met de gezondheid, betrokkenheid, ontwikkeling en het werkplezier van medewerkers plukken daar zelf de vruchten van. Het zorgt voor meer plezier in het werk, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Investeren in de ontwikkeling van personeel is dus geen luxe maar een must. Dit zijn onze kernwaarden bij het voorkomen van verzuim en het vergroten van inzetbaarheid:

1

1. Autonomie

Ieder mens moet kunnen vertrouwen op zijn eigen autonomie, talenten en veerkracht.

Daarom zijn onze diensten en begeleiding erop gericht om werkgevers en werknemers hierin te stimuleren en ondersteunen. Bij Enroute werken wij op onze eigen manier en altijd trouw aan de zaken waar wij voor staan. Wat wij doen is écht: zonder verborgen agenda of poespas. Zo maken wij voor iedereen hét verschil.

2. Verbinding

Zonder verbinding is er geen basis voor samenwerking.

Het lijkt misschien vanzelfsprekendheid, maar wij willen dit toch benadrukken. Zonder verbinding is er niets. Daarom zoeken wij in onze hulp aan werkgevers en werknemers altijd de verbinding om hen te kunnen helpen met hun behoeften om verzuim te voorkomen en beperken. En om te zorgen dat medewerkers na uitval weer zo snel mogelijk duurzaam aan de slag gaan.

2

3. Vakmanschap

Onze klanten hebben recht op betrouwbaar en deskundig advies. Ook als dat betekent dat wij iets juist niet doen.

Wij hebben een missie en leggen ‘de lat’ hoog. Voor onszelf en voor de werkgevers en werknemers waarvoor wij werken. Passie is voor ons een werkwoord. Wij werken dagelijks aan ons vak: mensen succesvol laten re-integreren en het beperken en voorkomen van verzuim(kosten). Wij communiceren daarbij altijd helder en ‘to the point’. Met daadkracht.

3

Meer dan kernwaarden

Dit zijn niet zomaar kernwaarden. Onze waarden zijn sinds 1996 gegroeid en verankerd in onze organisatie. Bij ons werk voor werkgevers en werknemers leveren wij iedere keer het bewijs. Nieuwsgierig hoe onze cliënten onze begeleiding ervaren? Lees hier onze testimonials en/of succesverhalen.

Hoe werken wij?

Onze specialisten zetten zich iedere dag betrokken in voor de re-integratie van mensen, het voorkomen van verzuim(kosten) en het vergroten van inzetbaarheid. Altijd vanuit oprechte aandacht, doelgericht en met duidelijke resultaten. Wij behandelen iedere klant zoals we zelf behandeld willen worden. Dat merkt u in onze aanpak. Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen. U krijgt altijd snel een reactie. Deze ‘simpele dingen’ goed doen, vormt de basis van ons succes. U ziet dit ook terug in ons hoge klanttevredenheidscijfer van werkgevers én werknemers.

Wij zijn actief in de regio’s Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Zaandam, Purmerend, Almere, Lelystad, Hoofddorp, Leiden en Utrecht.

Onze inzet en adviezen zijn altijd gericht op het beperken van bestaande (vaak onbekende) en toekomstige kosten door verzuim en arbeidsongeschiktheid. Het maakt niet uit of een werkgever eigenrisicodrager (ZW en/of WGA) is of niet. Het gaat erom de kosten en processen rond ziekte en arbeidsongeschiktheid onder controle te krijgen. En om het creëren van bewustzijn in alle lagen van uw organisatie. Ook daarbij kunt u op ons rekenen.

 

Onze bredere focus

Samen met werkgevers en werknemers werken wij aan gezonde organisaties met vitale en veerkrachtige medewerkers. Naast ons specialisme op het gebied van verzuim en re-integratie helpen wij ook met het werken aan brede en duurzame inzetbaarheid in een wendbare en prettige werkomgeving. Dit doen wij vanuit onze zusterorganisatie Cofactor. Met Coach Hero bieden wij een oplossing die coaching voor organisaties en medewerkers toegankelijk, toepasbaar en transparant maakt.

Ons team

Leer ons team alvast een beetje kennen.

Maak kennis met ons team
  • "Met veel enthousiasme en een actiegerichte aanpak geef ik cliënten inzicht in hun loopbaanwensen en bied ik ze concrete en reële stappen aan om weer met zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan." - Arnaud Hoppes Lees meer
  • "Het verschil maken voor een ander, daar zet ik mij als coach voor in. Ik vind het fijn om gesprekken te voeren en naar ieders unieke verhaal te luisteren. Doordat ik stabiel en rustig ben ontstaat er snel vertrouwen. " - Mathijs Becker Lees meer
  • "Ik geloof in echte aandacht voor het verhaal achter de kandidaat. Dat begint met goed luisteren en vervolgens probeer ik iemand zélf in beweging te krijgen; dat is de start van duurzame verandering. Het mooiste cadeau is als iemand helemaal ‘op zijn plek valt’ in een nieuwe baan." - Maaike de Ruig Lees meer
  • "Een werknemer die met passie werk, werkt aanstekelijk! Ik word gedreven door de dynamiek in jou als mens maar ook door de organisatie waar je in werkt en kom het liefst in gezamenlijkheid tot een zo goed mogelijk resultaat voor een ideale win-win situatie." - Tanja van Veen Lees meer
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2023 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart