Bel mij terug

Contact

Outplacement Hoofddorp

Zoekt u een gespecialiseerd outplacementbureau in de regio Hoofddorp? Als full service outplacementbureau helpt Enroute werknemers bij het vinden van een passend nieuw werk. Wij zijn gevestigd in o.a. Hoofddorp en actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast onze volledige individuele trajecten (maatwerk) voor werknemers en groepsoutplacement, helpen wij ook met deeltrajecten zoals beroepsoriëntatie, een sollicitatietraining of jobhunting.

Wanneer outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden bij een reorganisatie, een onoplosbaar arbeidsconflict of wanneer iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière. Bij een gedwongen, onvrijwillig vertrek krijgen werknemers vaak de mogelijkheid te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in die laatste situatie goed naar het arbeidsverleden en de actuele situatie op de arbeidsmarkt. Zeker als de arbeidsmarkt krapper is of leeftijd een (mogelijke) rol speelt, kan begeleiding door een expert uw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Zo helpt ons outplacementbureau in Hoofddorp

Wilt u zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door ons bureau? Bij Enroute kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Direct vanaf de start krijgt u één vaste consultant, die u adviseert en ondersteunt tijdens alle verschillende stappen van het traject. Tijdens de intake kijken we welke interventies nodig zijn en waar u precies ondersteuning wenst.

Samen inventariseren wij uw kwaliteiten, carrièrewensen, talenten en competenties. Uiteraard hebben ook uiteenlopende (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis en ervaring en door onze regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons unieke eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een passende nieuwe baan flink vergroot.

Outplacement diensten Hoofddorp

Ons bureau in Hoofddorp heeft verschillende diensten in huis voor outplacement. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart