Bel mij terug

Contact

Outplacement Purmerend

Enroute is een full-service outplacementbureau. Wij zijn actief in de regio’s Noord-Holland (o.a. Purmerend), Zuid-Holland en Utrecht. Naast groeps- en individuele trajecten op maat biedt Enroute losse interventies aan, zoals sollicitatietraining, beroepenoriëntatie en jobhunting.

Wanneer outplacement?

Outplacement wordt doorgaans aangeboden bij een reorganisatie, arbeidsconflict of wanneer een werknemer vastloopt in zijn werk. Ook bij gedwongen en onvrijwillig vertrek kunnen werknemers vaak kiezen tussen outplacement en geld. Hoewel geld aannemen aantrekkelijk kan klinken is het soms verstandiger om te kiezen voor een outplacement traject. Vooral als er belemmerende factoren zijn bij het vinden van werk, zoals arbeidsmarktkrapte, een hogere leeftijd van de werknemer of andere persoonlijke belemmeringen, vergroot een outplacementtraject de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

Wat kan Enroute in Purmerend voor u betekenen?

Als u zich door Enroute laat begeleiden, adviseren en ondersteunen, dan kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij uw individuele behoeften centraal staan. Vanaf de start van het outplacementtraject krijgt u een vaste coach/adviseur toegewezen die u gedurende het gehele traject begeleidt. De coaches en adviseurs van Enroute zijn kundig en positief. Tijdens het intakegesprek wordt duidelijk welke interventies nodig zijn en waar uw behoefte aan ondersteuning ligt. Samen met uw coach brengt u vervolgens uw carrièrewensen, talenten, competenties, en kwaliteiten in kaart. Uw coach verzorgt aansluitend training op maat die passen bij uw persoonlijke situatie.

Door jarenlange kennis en ervaring kent Enroute de arbeidsmarkt uitstekend, ook in de regio Purmerend. Ons uitgebreide netwerk en eigen vacaturezoeksysteem vergroten bovendien aanzienlijk uw kans op het vinden van werk.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Enroute Purmerend, outplacement diensten

Ons outplacementbureau biedt in Purmerend een aantal diensten aan. Hieronder vindt u meer informatie over maatwerktrajecten, groepsoutplacement en sollicitatietrainingen door Enroute in de regio Purmerend.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Enroute of een (vrijblijvende) afspraak maken in Purmerend? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken (020-3033938).

Claire Recourt, Coach & trainer

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart