Cora Komduur

Als coach weet ik mensen in de kern te raken en in beweging te brengen. Dit bereik ik met mijn commitment, een nieuwsgierige onderzoekende houding, humor en prikkelende confrontaties waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat waarin men keuzes durft te maken.

Als casemanager vervul ik een andere rol en is mijn taak proces-contingent te begeleiden: Wie is verantwoordelijk voor wat en wie levert dus op. Ja, dan komt mijn analytische vermogen en kritische blik ook goed van pas!

Disciplines
Re-integratie, verzuim, coaching, loopbaanadvies. outplacement

Tags
Re-integratiedeskundige, loopbaanadviseur, coach, casemanager, verzuimadviseur

Bereikbaarheid
Face-to-face, Zoom / Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

Certificering
CROV

Over Cora Komduur

Wat is je functie?

Re-integratiecoach / casemanager.

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Luister naar je gevoel en durf keuzes te maken!

Wat maakt jouw werk leuk?

Ik heb veel plezier in mijn werk omdat ik mijn gevoel heb durven volgen. Mijn talent is dat ik altijd mogelijkheden zie en dat ik een positieve blik heb. Ik geniet als ik een bijdrage kan leveren aan het succes van andere mensen, teams of organisaties.

Wat zeg je vaak? Wat is je mantra?

In mijn coaching merk ik dat ik vaak zeg: 'Jij bent de baas over jou' en benadruk daarmee het nemen van eigen regie. In mijn taak als casemanager houd ik touwtjes graag wat meer in handen en wil ik meerdere partijen in beweging krijgen, maar uiteindelijk allemaal voor een bevredigend resultaat!

Een concrete situatie waarin jij dacht: “Yessss! 

Ik vind het fijn om zelf en als team in ontwikkeling te blijven en resultaten te zien. Constateren dat we dit jaar mooie stappen hebben gezet in de vorm van trainingen via Zoom, herschreven modules, onze kennis verbreed door een interessante training te volgen, enz.. Yesss!

Hobby's: waar krijg jij energie van?

Ik vind het fijn om nieuwe dingen te leren. Op dit moment bijvoorbeeld een cursus op het spirituele vlak. Ook van yoga krijg ik veel energie.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

In vrijheid verbonden zijn! Dingen ondernemen met mijn familie en vrienden en genieten van de verbondenheid. Sauna, film, uit eten, musea bezoeken, heerlijk!

Direct een coach nodig?

Afspraak maken
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart