Contact

Outplacement Haarlem

Enroute is een full-service outplacementbureau en is actief in de regio Noord-Holland (o.a. Haarlem), Zuid-Holland en Utrecht. Naast volledige groeps of individuele (maatwerk) trajecten biedt Enroute ook de mogelijkheid van deelinterventies (o.a. beroepenorientatie, jobunting, sollicitatietraining).

Wanneer outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden als gevolg van een reorganisatie, onoplosbaar arbeidsconflict of wanneer een werknemer vastloopt in zijn carrière. Bij gedwongen en onvrijwillig vertrek krijgt de werknemer vaak de mogelijkheid te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Let bij de laatste beslissing goed op het arbeidsverleden en de huidige situatie van de arbeidsmarkt. Juist wanneer de arbeidsmarkt krap is en leeftijd een rol speelt kan de begeleiding in een outplacementtraject uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Wat kan Enroute in Haarlem voor u betekenen?

Als u besluit zich te laten begeleiden, adviseren en te ondersteunen door Enroute, dan kiest u voor de persoonlijke benadering en een individuele aanpak. Vanaf de start van het outplacementtraject heeft u één consultant die u adviseert en ondersteunt tijdens de verschillende faseringen van het traject.

Tijdens het intakegesprek blijkt welke interventies nodig zijn en waar uw precies ondersteuning nodig heeft. Zo inventariseren wij samen uw carrière wensen, talenten, competenties, kwaliteiten en bieden wij diverse (persoonlijke) trainingen aan. Door de jarenlange ervaring en kennis kent Enroute de huidige arbeidsmarkt goed. Door het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen aanzienlijk vergroot bij het vinden van een passende baan.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Bel, mail of kom langs!

U bent welkom op de Hulswitweg 103 in Haarlem of neem contact op via haarlem@enroutebv.nl, 023-5299453.

Relevante andere diensten in Haarlem

  1. Re-integratie Haarlem
  2. Loopbaancoach Haarlem
  3. Burn-out coach Haarlem
  4. Studiekeuze advies Haarlem

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart