Contact

Outplacement Utrecht

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in Utrecht? Als specialist in outplacement heeft Enroute alles in huis om werknemers te helpen bij het vinden van een passende nieuwe baan. Wij zijn gevestigd in o.a. Utrecht en ook actief in Noord-Holland en Zuid-Holland. Naast onze volledige individuele (maatwerk)trajecten voor werknemers en trajecten voor groepsoutplacement helpen wij ook met deelinterventies zoals beroepsoriëntatie, jobhunting en sollicitatietrainingen.

Wanneer en waarom outplacement?

Outplacement wordt vooral aangeboden bij reorganisaties, als iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière of bij een onoplosbaar arbeidsconflict. Bij een gedwongen, onvrijwillig vertrek krijgt de werknemer vaak de mogelijkheid om te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in dat laatste geval goed naar het arbeidsverleden en de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt. Zeker op een krappere arbeidsmarkt of wanneer leeftijd een (mogelijke) rol speelt, kan begeleiding door een outplacementexpert uw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Utrecht

U wilt zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door Enroute in Utrecht? Bij ons outplacementbureau kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Vanaf de start krijgt u één vaste contactpersoon. Deze consultant adviseert en ondersteunt u tijdens alle verschillende stappen van het gehele traject. Bij de intake kijken we welke interventies nodig zijn en op welke gebieden u precies ondersteuning wenst.

Samen inventariseren wij uw kwaliteiten, talenten, competenties en carrièrewensen. Hiervoor hebben wij ook diverse (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis en ervaring en door onze regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons unieke eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een mooie nieuwe baan flink vergroot.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of een (vrijblijvende) afspraak maken in Utrecht? Laat het ons weten via utrecht@enroutebv.nl of bel (023) 5299453.

Outplacement diensten in Utrecht

Ons bureau in Utrecht heeft verschillende diensten beschikbaar voor outplacement. Hieronder vindt u meer informatie over ons maatwerk, groepsoutplacement en de sollicitatietrainingen in de regio Utrecht.

Relevante andere diensten in Utrecht

  1. Re-integratie Utrecht

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart