Contact

Outplacement Alkmaar

Bent u op zoek naar gespecialiseerd outplacementbureau in de regio Alkmaar? Als full service outplacementbureau helpt Enroute werknemers bij het vinden van een passende nieuwe baan. Wij zijn gevestigd in o.a. Alkmaar en actief in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast volledige individuele (maatwerk) trajecten voor werknemers en groepsoutplacement helpen wij ook met deelinterventies zoals: beroepsoriëntatie, jobhunting of een sollicitatietraining.

Outplacement, wanneer eigenlijk?

Outplacement wordt vaak aangeboden als gevolg van een reorganisatie, een onoplosbaar arbeidsconflict of als een werknemer vastloopt in zijn carrière. Bij een gedwongen en onvrijwillig vertrek krijgt een werknemer vaak de mogelijkheid te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in het laatste geval goed naar het arbeidsverleden en de situatie van de arbeidsmarkt. Zeker wanneer de arbeidsmarkt krapper is of leeftijd (mogelijk) een rol speelt, kan goede begeleiding uw kans op succes op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Alkmaar

Wilt u zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door Enroute, dan kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Vanaf de start van het outplacementtraject krijgt u één vaste consultant die u adviseert en ondersteunt tijdens alle verschillende stappen van het traject. Tijdens het intakegesprek blijkt welke interventies nodig zijn en waar u precies ondersteuning nodig heeft.

Samen inventariseren wij uw carrière wensen, talenten, competenties, kwaliteiten en bieden wij diverse (persoonlijke) trainingen aan. Door onze kennis, jarenlange ervaring en regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt goed. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen aanzienlijk vergroot bij het vinden van een passende nieuwe baan.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een (vrijblijvende) afspraak maken in Alkmaar? Neem dan contact op via alkmaar@enroutebv.nl of bel 072 303 0597. 

Lees verder over onze aanpak op de pagina 'Werkwijze bij outplacement traject'.

Ons adres in Alkmaar:
Robijnstraat 78
1812 RB Alkmaar

Relevante andere diensten in Alkmaar

  1. Re-integratie Alkmaar

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart