Bel mij terug

Contact

Re-integratie Utrecht

Zoekt u een gecertificeerd re-integratiebureau in Utrecht voor de re-integratie van een zieke werknemer? Als full service re-integratiebureau heeft Enroute alle benodigde kennis, ervaring en diensten in huis. Bijvoorbeeld voor re-integratietrajecten op het tweede spoor (ook wel: spoor 2).


Re-integratie 2e spoor

Een werkgever van een langdurig zieke werknemer heeft volgens de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) de verplichting om deze werknemer extern te laten re-integreren (spoor 2) als herplaatsing bij de eigen organisatie niet mogelijk is. In dat geval zoeken werkgever en werknemer samen een andere organisatie om in dienst te treden. Begin hiermee uiterlijk na 1 jaar ziekte om te voorkomen dat door UWV een loonsanctie wordt opgelegd. Een re-integratiebureau kan helpen om de re-integratie succesvol te maken.

Re-integratiebureau Enroute Utrecht

Enroute ondersteunt als gespecialiseerd re-integratiebureau in Utrecht werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Onze persoonlijk begeleiding en de bemiddeling van werkzoekenden naar passend werk voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Met onze expertise, praktijkervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt – mogelijk door onze compacte organisatie – leggen wij de basis voor onze resultaten en hoge klanttevredenheid.


Ervaren re-integratiebureau

Enroute is sinds 1996 specialist in re-integratie. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Daarmee kunnen wij een grote bijdrage leveren aan succesvolle re-integratie en helpen voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen bij re-integratie over het hoofd worden gezien. Werkgevers besteden dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie vaak bij ons uit. U blijft hierover zelf beslissen, maar wel op basis van ons advies. Geen opdracht is voor ons bureau te klein.

Enroute werkt voor zeer verschillende organisaties. Van klein tot groot en in bijna alle sectoren. Buiten Utrecht vindt u Enroute ook elders in de Randstad, bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Utrecht?

 1. Korte doorlooptijd en persoonlijke benadering door deskundige adviseurs
 2. Succesvol door onze snelheid, duidelijkheid en daadkracht
 3. Vooraf vrijblijvend een gesprek voor oriënterende kennismaking
 4. Persoonlijke begeleiding door de vaste trajectbegeleider
 5. Uitgebreid gesprek voor de intake (met verslaglegging)
 6. Iedere 2 weken fysiek contact met de vaste trajectbegeleider
 7. Spreeklocatie in de regio van werknemers
 8. Een dossiercheck door een van onze arbeidsdeskundigen
 9. Gratis toegang tot onze slimme zoekmachine voor vacatures
 10. Ondersteuning van WIA-aanvragen (incl. bezoek aan UWV)

Belangrijke diensten op een rij

Werkgever en werknemers kunnen bij ons bureau terecht voor zeer verschillende diensten op het gebied van re-integratie. Onderstaand een overzicht.

Relevante andere diensten in Utrecht

 1. Outplacement Utrecht

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart