Loopbaancoaching

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling.

Vrijblijvend gesprek

Grip op werk

Gratis offerte

Bevalt het nog? Bent u voldoende bezig met uw eigen ontplooiing? Wat vindt u belangrijk? Waar wilt u heen en hoe wilt u dat bereiken? Onze loopbaancoach helpt om hier bewust en doelgericht mee om te gaan. Zo krijgt u beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijke ontwikkelpunten. Zo blijft u gericht werken aan uw loopbaan in de bestaande of een nieuwe werkomgeving.

Ik zoek een coachpartner

Op zoek naar een coachpartner die ook rekening houdt met de doelstellingen van de organisatie? Lees verder!

Lees meer
Ik zoek een coach

Op zoek naar een loopbaancoach die je helpt bij je loopbaanuitdagingen? Wij helpen je op weg!

Lees meer
Gratis loopbaantesten

Maak gebruik van onze gratis testen! De testen zijn ter voorbeeld en ter oefening. Het gebruik is volledig gratis.

Lees meer
Outplacement

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe baan. Met een outplacementtraject begeleiden we je naar een nieuwe baan.

Lees meer

Ik zoek een coachpartner

Op zoek naar een coachpartner voor uw organisatie?
Loopbaancoaching met aantoonbare resultaten voor uw medewerkers en uw organisatie. Sterke medewerkers kijken regelmatig kritisch naar hun baan, werkomgeving en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat zij plezier houden in hun werk. Zij ontwikkelen zich voortdurend en zetten stappen om verder te komen. Eigenlijk zouden al uw medewerkers dat moeten doen. Zo blijven zij duurzaam inzetbaar en behouden zij een goede positie op de arbeidsmarkt. Dit is goed voor hun gezondheid en die van uw organisatie. 

Lees verder >>

Ik zoek een coachpartner
Ik zoek een loopbaancoach

Ik zoek een loopbaancoach

Krijg weer grip op je loopbaan!
Daagt jouw baan je op de juiste manier uit? Werk je met plezier? Geeft jouw werk voldoening? Wat zijn je doorgroeimogelijkheden en waar liggen je kansen? Is er een match tussen jouw waarden en die van de organisatie? Klikt het met je collega’s? Ben je tevreden over de balans tussen werk en privé? Dit zijn allemaal goede vragen om jezelf te stellen. Een loopbaancoach helpt je om op een planmatige manier antwoorden te vinden.

Lees verder >>

Wil je weten of het klikt?

Neem contact op voor een gratis klik-gesprek!Plan een vrijblijvend gesprek

Altijd een aanpak die bij u past

Welke pakket u ook kiest, de ervaren loopbaancoach van Enroute geeft altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken. Uw eigen specifieke situatie en doelen staan daarbij centraal. Het blijft immers mensenwerk en dat is maatwerk. Ook worden bij loopbaancoaching opdrachten, oefeningen en tests gemaakt om uw zelfinzicht te vergroten. Onze loopbaancoach helpt bovendien bij het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties.

Loopbaanpakketten

Impuls

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

Meer informatie

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

Meer informatie

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Talentontwikkeling
  • Beroepskeuze
  • Loopbaanoriëntatie
  • Burn-out & stress
  • Werk & privé balans
Traject aanvragen

Effect

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

Meer informatie

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe baan
  • Het ‘roer om’
  • Burn-out of stress
  • Executive coaching
Traject aanvragen

Op zoek naar loopbaanadvies dat bij u past?
Kies een van onze pakketten!

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart