Contact

Re-integratie Rotterdam

Zoekt u voor re-integratie van een werknemer een gecertificeerd re-integratiebureau in de regio Rotterdam? Enroute is hiervoor uw full service re-integratiepartner. Bijvoorbeeld voor re-integratie spoor 2 (oftewel: tweede spoor) van een arbeidsongeschikte werknemer.

Re-integratie spoor 2

Een werkgever met een langdurig zieke werknemer heeft volgens de Wet Verbetering Poortwachter de verplichting om de werknemer extern (spoor 2) te re-integreren als de werknemer niet binnen het eigen bedrijf herplaatst kan worden. Lukt het niet om een werknemer binnen uw bedrijf te laten terugkeren? Dan gaat u samen op zoek naar een ander bedrijf waar uw werknemer in dienst kan treden. Begin hier uiterlijk na 1 jaar ziekte mee om een loonsanctie vanuit het UWV te voorkomen. Een re-integratiebureau kan hierbij helpen.

Re-integratiebureau Enroute Rotterdam

Als full service re-integratiebureau ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Persoonlijke begeleiding en het bemiddelen van werkzoekenden naar een passende baan voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt zijn het fundament voor onze resultaten en de hoge klanttevredenheid.

Ervaren re-integratiebureau

Enroute is sinds 1996 actief op het gebied van re-integratie. Hierdoor hebben wij de nodige kennis en ervaring in huis om te zorgen voor een succesvol re-integratietraject. Wij kunnen helpen voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen over het hoofd worden gezien. In de praktijk besteden werkgevers hun dossiers voor langdurig verzuim en re-integratie vaak aan ons uit, terwijl zij hierover zelf de regie houden. Wij werken voor zeer verschillende bedrijven en organisaties, van klein tot groot en in vrijwel alle sectoren. Buiten Rotterdam vindt u Enroute ook op andere plaatsen in de Randstad.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Rotterdam?

  1. Korte doorlooptijd, een persoonlijke benadering en deskundige adviseurs
  2. Voor een succesvol traject staan snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop
  3. Vooraf een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek
  4. Individuele begeleiding door één vaste trajectbegeleider
  5. Een uitgebreid intakegesprek inclusief verslaglegging
  6. Met dossiercheck door een arbeidsdeskundig
  7. Tweewekelijks fysiek contact met vaste trajectbegeleider
  8. Een spreeklocatie in de regio van de werknemer
  9. 24/7 toegang tot onze slimme vacaturezoekmachine
  10. 
Ondersteuning tijdens WIA-aanvraag, inclusief bezoek aan UWV

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart