Bel mij terug

Contact

Enroute re-integratiebureau Amstelveen

Enroute is als ervaren re-integratiebureau operatief in de Randstad. Wij bieden onze re-integratiediensten ook aan in Amstelveen. Bent u op zoek naar een gecertificeerd en ervaren re-integratiebureau voor uw zieke werknemer in de omgeving van Amstelveen? Wij hebben de kennis en ervaring om voor u een geslaagd re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratie in spoor 2. Naast tweede spoor re-integratie verzorgt Enroute spoor 3 re-integratie, UWV trajecten en jobcoaching.

Re-integratie spoor 2 Amstelveen

Enroute verzorgt voor werkgevers in Amstelveen re-integratietrajecten. Wij helpen werkgevers bij het nakomen van de re-integratieverplichtingen tijdens ziekte. Bij een langdurig zieke werknemer, zijn werkgever en werknemer verplicht zich gezamenlijk in te spannen voor re-integratie bij een andere werkgever, zodra re-integratie binnen de organisatie niet haalbaar is. Deze verplichting staat in de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). Re-integratie bij een andere werkgever wordt re-integratie in het tweede spoor of spoor 2 re-integratie genoemd. UWV beoordeelt bij een WIA aanvraag of werkgever en werknemer aan hun verplichting hebben voldaan.

Re-integratiebureau Enroute Amstelveen

Enroute helpt als gespecialiseerd re-integratiebureau werkgevers in Amstelveen bij re-integratie in het tweede spoor. Werkgevers zouden spoor twee moeten inzetten, uiterlijk na één jaar ziekte. Wordt het 2e spoor later ingezet dan bestaat de kans dat UWV een sanctie oplegt. Wij ondersteunen werkgevers en werknemers in Amstelveen bij hun re-integratie verplichting. Onze uitgebreide kennis en ervaring zijn de basis voor een geslaagd traject. Het begeleiden van werknemers naar duurzaam passend werk en een persoonlijke benadering staan bij Enroute voorop.

Een gespecialiseerd re-integratiebureau

Enroute is sinds 1996 gespecialiseerd in de re-integratie van zieke werknemers. Wij breiden onze kennis en ervaring voortdurend uit. Zo leveren wij een concrete bijdrage succesvolle re-integratietrajecten van zieke werknemers. Wij helpen werkgevers de re-integratiekansen te benutten en voorkomen dat valkuilen over het hoofd worden gezien.

Enroute werkt voor kleine en grote bedrijven in de Randstad, in alle sectoren. Buiten Amstelveen vindt u Enroute op meerdere plaatsen, waaronder Heerhugowaard, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Almere en Rotterdam.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer


Bij Enroute in Amstelveen kiest u voor:

  1. Snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Dossiercheck door gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  3. Spreeklocatie in de omgeving van de werknemer
  4. Vrijblijvend oriënterend gesprek vooraf als kennismaking
  5. Een uitgebreide intake met verslaglegging
  6. Persoonlijke begeleiding door ervaren coaches
  7. Live begeleiding door een vaste coach, elke twee weken
  8. Toegang tot onze slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  9. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag (incl. eventueel bezoek aan UWV)

U kunt ook bij Enroute terecht voor andere re-integratie diensten in Amstelveen. Onderstaand een overzicht.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart