Bel mij terug

Contact

Re-integratie Hoofddorp

Zoekt u in de regio Hoofddorp een gecertificeerd re-integratiebureau voor de re-integratie van een zieke werknemer? Als uw re-integratiepartner heeft Enroute hiervoor alle benodigde kennis, ervaring en diensten in huis. Bijvoorbeeld voor de re-integratie op het tweede spoor (oftewel: spoor 2).

Re-integratie spoor 2

Een werkgever met een langdurig zieke werknemer heeft de wettelijke plicht (Wet Verbetering Poortwachter) om deze werknemer extern (spoor 2) te laten re-integreren als de herplaatsing binnen de eigen organisatie niet mogelijk is. Dan zoeken de werkgever en werknemer samen naar een ander bedrijf waar de werknemer in dienst kan treden. Begin hiermee uiterlijk na 1 jaar ziekte om te voorkomen dat een loonsanctie (vanuit UWV) wordt opgelegd. Een re-integratiebureau kan helpen om de re-integratie tot een succes te maken.

Re-integratiebureau Enroute Hoofddorp

Als full service re-integratiebureau in Hoofddorp ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Onze persoonlijk begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar passend werk voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt – verankerd in onze compacte organisatie – vormen het fundament van onze resultaten en de hoge klanttevredenheid.

Expertise re-integratiebureau

Al sinds 1996 is Enroute gespecialiseerd in re-integratie. Hierdoor hebben wij door de jaren heen veel kennis en ervaring opgebouwd om samen te zorgen voor succesvolle re-integratie. Met onze expertise en praktijkervaring kunnen wij ook helpen voorkomen dat mogelijkheden, kansen of valkuilen over het hoofd gezien worden.

Werkgevers besteden dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie vaak bij ons uit. Maar u blijft hierover zelf beslissen, mede op basis van onze adviezen. Voor Enroute is geen opdracht te klein. Ons bureau werkt voor zeer verschillende organisaties, van klein tot groot en in vrijwel alle sectoren. Buiten Hoofddorp vindt u Enroute ook op andere plaatsen in de Randstad, bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Hoofddorp?

  1. Succesvol door snelheid, daadkracht en duidelijkheid
  2. Korte doorlooptijd met persoonlijke benadering en deskundige adviseurs
  3. Altijd persoonlijke begeleiding door vaste trajectbegeleider
  4. Spreeklocatie gewoon in de regio van werknemer
  5. Vooraf een (vrijblijvend) oriënterend kennismakingsgesprek
  6. Altijd uitgebreid gesprek voor intake met verslaglegging
  7. Iedere twee weken fysiek contact met vaste trajectbegeleider
  8. Altijd toegang tot onze slimme vacaturezoekmachine
  9. Een dossiercheck door onze arbeidsdeskundige
  10. Ondersteuning WIA-aanvragen (inclusief bezoek aan UWV)


Tweede spoor en meer

Naast re-integratie spoor 2 kunt u bij ons re-integratiebureau ook terecht voor aanverwante diensten, zoals re-integratie derde spoor, jobcoaching of arbeidsdeskundig onderzoek. Hieronder vindt u meer over de mogelijkheden.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart