Vacaturezoekmachine Jobdigger

Elke cliënt krijgt toegang tot onze vacaturezoekmachine, Jobdigger. Jobdigger laat onze cliënten onder begeleiding van hun vaste trajectbegeleider eenvoudig naar vacatures zoeken, zoekprofielen aanmaken en hun sollicitatieactiviteiten bijhouden. Daarnaast kan de trajectbegeleider je snel en eenvoudig geschikte vacatures aandragen waardoor de kans op passende vacatures aanzienlijk wordt vergroot.

Slimmer zoeken naar vacatures

Jobdigger doorzoekt continu, volledig automatisch, het Nederlandse internet om vacatures te verzamelen. Alles wordt bekeken, van jobboards en bedrijfssites tot social media. Vervolgens worden al deze vacatures samengebracht in één geordende, overzichtelijke vacaturebank waar je zelf in kan zoeken. Door dat Jobdigger alle vacatureteksten analyseert, wordt het zoeken naar een passende baan zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Je an bijvoorbeeld zoeken naar een beroepsgroep of een locatie maar kan ook een zoekterm combineren met een soort dienstverband, het gevraagde opleidingsniveau en het geboden salaris.

Vacatures zoeken

De vacatures die gevonden worden in jobdigger zijn afkomstig van een ruim aantal bronnen: zo beschikt je over het meest volledige aanbod van vacatures, centraal op een plek. Jobdigger ontdubbelt alle vacatures, waardoor het aantal dubbele vacatures tot een minimum wordt beperkt en structureert alle vacatures, zodat je alle relevante suggesties voor vacatures ontvangt. De bronnen die worden geraadpleegd zijn vacaturebanken, intermediairs, dagbladen, social media en websites van werkgevers. Naast regulier werk worden er ook stages en vrijwilligerswerk in getoond.

Voordelen van Jobdigger:

  • Het is niet meer nodig om dagelijks alle vacaturebanken, intermediairs, online kranten of websites van werkgevers na te lopen.
  • Met een kleine tijdsinvestering wordt een totaaloverzicht van passende vacatures verkregen. Dit bespaart tijd en geeft ruimte voor andere (netwerk)activiteiten.
  • De persoonlijke trajectbegeleider kijkt en zoekt met je mee, wat de kans op passende vacatures aanzienlijk vergroot.
  • Door het eenvoudig bijhouden van de sollicitatie-activiteiten op een centrale plaats is er overzicht, dit geeft rust.

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart