Contact

Outplacement Zaandam

Zoekt u een outplacementbureau in Zaandam? Als specialist in outplacement heeft Enroute in Zaandam alles in huis om werknemers te helpen bij het vinden van passend nieuw werk. Naast complete individuele (maatwerk)trajecten voor werknemers en groepsoutplacement trajecten helpen wij ook met deelinterventies zoals: jobhunting, beroepsoriëntatie en bijvoorbeeld sollicitatietrainingen.

Outplacement: wanneer en waarom eigenlijk?

Outplacement wordt vaak aangeboden bij een reorganisatie, wanneer iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière of bijvoorbeeld wanneer sprake is van een onoplosbaar arbeidsconflict. Bij gedwongen (onvrijwillig) vertrek krijgen werknemers vaak de mogelijkheid om te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk bij de keuze voor een geldbedrag goed naar het arbeidsverleden en de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt. Op een krappere arbeidsmarkt of als leeftijd (mogelijk) een factor is, kan begeleiding door een outplacementexpert de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Zaandam

Overweegt u begeleiding, advies en/of ondersteuning van Enroute in Zaandam? Wat krijgt u dan? Ons outplacementbureau kiest voor een persoonlijke benadering, gericht op individuele behoeften. Vanaf de start krijgt u direct één vaste contactpersoon. Dat is prettig en duidelijk. Onze consultant adviseert en ondersteunt u tijdens alle stappen van het gehele traject. Tijdens de intake kijken we welke interventies nodig zijn en op welke gebieden ondersteuning gewenst is. Samen inventariseren wij uw kwaliteiten, talenten, carrièrewensen en competenties. Hiervoor zijn bij ons ook diverse (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis, ervaring en regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt, rond Zaandam en in andere relevante regio’s. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons unieke vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een geschikte nieuwe baan flink vergroot.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Outplacement diensten in Zaandam

Ons outplacementbureau in Zaandam heeft verschillende diensten beschikbaar. Hieronder vindt u meer informatie over onze maatwerktrajecten, groepsoutplacement en sollicitatietrainingen in de regio Zaandam.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart