Bel mij terug

Goede en kundige begeleiding. Flexibel en goed bereikbaar, ze denken mee in je persoonlijke situatie en helpen je vooruit! 

Marielle

Ik heb mijn traject bij Enroute als zeer positief ervaren. Er werd goed gekeken wat ik wilde en wat er paste in mijn situatie. Ik heb meerdere trainingen gevolgd die ik erg nuttig vond. Het contact met mijn coach was altijd positief en motiverend.

Laura

Ik kijk terug op een traject waarin ik me gezien, en gesteund heb gevoeld. De gesprekken waren motiverend en inspirerend, het was waardevol om via zelfonderzoek je werkkrachten en werkwensen te kunnen herontdekken. 

Nienke

Goede begeleiding en advies gekregen. Wat ik belangrijk vond, dat er gelijk een vertrouwens band was. Voelde mij goed ondersteund en er werd goed geluisterd.

Virna

Dank voor de fijne steunende en informatieve gesprekken in een veilige omgeving waardoor ik mij ook kwetsbaar durfde op te stellen.

Belinda

Ik heb een heel fijn traject gehad bij Enroute. Mijn coach luisterde goed en wist precies de juiste vragen te stellen. Nogmaals dank!

Marleen

Fijne persoonlijke begeleiding gekregen van mijn coach.

Winston

Super tevreden met de begeleiding. Opdrachten waren helder en mijn coach had altijd interesse hoe het met mij ging en een luisterend oor. Ook wist ze mij goed te doorgronden en het pad voor de toekomst weer iets helderder te krijgen. Bedankt!

Monique

Ben zeer tevreden zoals Enroute omgaat met mensen die proberen om weer aan het arbeidsproces deel te nemen.

Ronald

Supergoed geholpen door Enroute, mijn coach is altijd zeer geïnteresseerd geweest hoe het met me ging en houdt goed rekening met wat je wilt en kunt. Van begin tot eind is de begeleiding van het re-integratietraject goed verlopen. Dankzij mijn coach nu aan het werk voor twee dagen in de week.

Sandra

Goed begeleid in een duidelijk en verhelderend traject. Erg goed op weg geholpen d.m.v. gerichte coaching en loopbaanadvies. De sfeer was open, vertrouwd en professioneel. Door de ondersteuning ben ik met passie weer mijn hart gaan volgen en ben ik overgestapt naar een nieuwe baan in de zorg. Ik kan Enroute dus zeker aanbevelen. Bedankt voor de prettige en professionele begeleiding!

Leander

Bijzonder goed begeleid met veel goede tips en advies gekregen. Mijn coach doet haar werk met veel passie. Zeer fijn in haar manier van luisteren naar je wensen, meedenken, meezoeken naar vacatures. Zeer bijzonder lief en respectvol persoon. Enorm veel dank!

Senqul
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart