Duurzame inzetbaarheid

Langer, gezond en met plezier inzetbaar. Nu en in de toekomst. Hier maakt Enroute werk van. Wij pleiten ervoor dat werknemers en werkgevers hun handen ineenslaan om werknemers eigenaar te maken van hun inzetbaarheid.
 

Vrijblijvend gesprek

 

Grip op inzetbaarheid

Organisaties die rekening houden met de gezondheid, betrokkenheid, ontwikkeling en het werkplezier van medewerkers plukken daar zelf de vruchten van. Het zorgt voor meer plezier in het werk, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Investeren in de ontwikkeling van personeel is dus geen luxe maar een must. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Werken aan gezonde organisaties

Als werkgevers en medewerkers zich samen inzetten om te werken aan inzetbaarheid creëren ze een wendbare, weerbare en prettige werkomgeving. Wij weten dat dit niet vanzelf gaat. Het vraagt om zelfredzame medewerkers, inspirerende leidinggevenden en werkgevers die hierin doelgericht investeren. Daar plukt ook iedereen de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder verzuim en een hogere productiviteit.

Enroute helpt alle betrokkenen om hieraan doelgericht te werken. Dat doen wij met onze eigen aanpak waarin eigenaarschap, autonomie, zelfsturing en ondersteuning met coaching en training centraal staan.

Wat zijn de HR uitdagingen van uw organisatie?

Enroute helpt organisaties in brede zin met het werken aan de inzetbaarheid van medewerkers. Voor de ondersteuning op veelvoorkomende aandachtsgebieden hebben we doelgerichte ontwikkelprogramma’s ontwikkeld. Herkent u deze uitdagingen? 

  • Hoe wordt duurzame inzetbaarheid onderdeel van uw HR-beleid?
  • Hoe zorgt u voor vitale en wendbare medewerkers?
  • Hoe krijgt u uw team mee in een aanstaande reorganisatie of verandering?
  • Hoe benut u de talenten en capaciteiten van uw teams optimaal?
  • Hoe positioneer ik mij als leider in veranderende tijden?
  • Hoe investeer je als organisatie in meer werkgeluk van medewerkers?
  • Hoe voorkom ik uitval door stress- en burn-out klachten?
  • Hoe kan het verzuim in mijn organisatie verlagen?
  • Hoe ga ik van verzuim naar inzetbaarheid?
  • Hoe wordt ik een aantrekkelijke werkgever?

Meer weten over onze aanpak?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Toekomstbestendige werkomgeving

Doelgericht met impact
Met bevlogen coaches & trainers zetten wij het individu, teams en organisaties in beweging voor een toekomstbestendige werkomgeving. Vaak met advies, ontwikkelprogramma’s, analyses, trainingen, workshops of een individueel ontwikkeltraject. Altijd doelgericht, met impact en met duidelijke resultaten.

Enroute combineert hiervoor alle voordelen van een compact bureau (korte lijnen, persoonlijk en proactief) met hoge deskundigheid en veel ervaring (sinds 1996). Wij werken altijd met grote betrokkenheid, daadkracht en veel aandacht voor maatwerk, persoonlijk contact en individuele behoeften. Zo maken wij het verschil.

Uw vraagstuk
De ontwikkeling van een organisatie, team of individuele medewerkers begint vaak met ons advies na een intake over uw vraagstuk. Waar nodig kan dit een afgewogen ontwikkelprogramma opleveren, waardoor alle ontwikkel-stappen in samenhang worden ingezet. Zo versterken zij elkaar. Daardoor kan de inhoud van onze dienstverlening ook daadwerkelijk landen in uw praktijk. 

Onderzoek
Voor de ondersteuning op veelvoorkomende aandachtsgebieden hebben we doelgerichte ontwikkelprogramma’s bijvoorbeeld op het gebied van verzuimpreventie of werkdruk). Waar nodig doen wij onderzoek om tot een goed programma te komen. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd wat wij voor
uw organisatie kunnen betekenen?

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart