Verzuimtraining

Verzuimtrainingen voor leidinggevenden en HR. Leer verzuim beheersen en beperken. Alles over verzuimgesprekken, relevante wetgeving en meer.
 

Vrijblijvend gesprek

 

Regie op verzuim

Gratis offerte

Bij ziekteverzuim komt er heel wat op u af. De verplichtingen van de Wet verbetering poortwachter, de WIA en de Wet verlenging loondoorbetalingsverplichting bij ziekte (Wulbz) brengen heel wat regelwerk met zich mee. Allerlei vragen komen op u af.

Verzuimtrainingen

Leer verzuim effectief beheersen en beperken. Alles over de verzuimgesprekken, de relevante wetgeving en meer.

Wat mag wel en wat mag niet? Welke stappen kent de Wet verbetering poortwachter? Hoe ga ik effectief de verzuimgesprekken aan met werknemers? Tijdens onze verzuimtrainingen staan we uitgebreid stil bij deze en andere vragen, zodat u verzuim effectief leert beheersen en beperken.

Verzuimtraining - maak uw keuze

Alles over verzuim, relevante wetgeving, gesprekstechnieken en meer. Alle (eendaagse) trainingen zijn los te volgen! Het is ook mogelijk om een training op maat te ontwikkelen. De training op maat wordt geheel afgestemd op de behoefte die u als werkgever heeft. 

Onze aanpak

We behandelen de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden. Geen droge stof, maar herkenbare en praktische leerstof. Gedurende de training staan bij het uitvoeren van de opdrachten en oefeningen situaties centraal die binnen uw organisatie voorkomen. U bent zo in staat om de geleerde kennis en vaardigheden direct in de praktijk toe te passen.

In de training wordt u begeleid door een ervaren trainer met een brede ervaring binnen verschillende branches. U krijgt gerichte feedback en aanwijzingen die aansluiten bij uw praktijkervaringen. Zo bent u ervan verzekerd dat ook de vertaling naar uw dagelijkse praktijk gemaakt wordt.

Vragen over onze verzuimtrainingen?
Neem contact met ons op.

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart